GOLD AUDIO VIDEO PRODUKCIJA

OVAJ SAJT JE U IZRADI I PODACI U OVOJ FAZI IZRADE SAJTA NISU RELEVANTNI

Photo: Gold Audio Video

Gold Audio Video


Datum: 2015-05-25 | Izvor: Gold Audio Video

Produkcijska kuca koja se bavi proizvodjom muzićkih CD i DVD. Već dugi niz godina naša kompanija saradjuje sa Pink Inetrantional u proizvodnji jednog od najgledanijih tv formata narodne muzike "GOLD MUSIC Show" ,a od prosle godine zbog ozbiljnog pristupa i kvalitetne produkcije pozvani smo da napravimo novi format pod nazivom “Subotom popodne” koji se emituje takodje kroz TV PINK mrezu. Naši programi se emituju kroz kompletnu mrezu zemaljskih , kablovskih kao i satelistkih kanala ove respekatabilne Tv kuce u Srbiji , regionu i svetu.
Pored video produkcije poslednjih nekoliko godina smo razvili i veliki broj YouTube kanala za našu kuću i izvodjače sa kojima saradjujemo. Ovaldali smo novih tehnologijama digitalne distribucije. Naša izdanja se u ovom trenutku mogu naći na preko 250 Svetskih digitlanih prodavnica širom sveta što nas svrstava rame uz rame sa velikm diskografskim i producentskim kućama.
Gold ima veliki broj regionalnih izdanja u saradnji sa kolegam od koji je svakako najznacajnija Croatia Records . Veliki i respektabilan katalog smo u vidu licencnih izdanja razvili i jos razvijamo kako bi smo na opšte zadovoljstvo nas i naših partnera pružili maximalan ugodjaj našoj publici.

2015-05-31Izvor: GoldAudioVideo

Naslov vesti 3

Velit esse cillum dolore lorem ipsum dolor sit amet, cupidatat non proident. In reprehenderit in ...

BANNERI
2015-05-30

Naslov vesti 2

Velit esse cillum dolore lorem ipsum dolor sit amet, cupidatat non proident. In reprehenderit in ...
2015-05-29

Naslov vesti 1

Velit esse cillum dolore lorem ipsum dolor sit amet, cupidatat non proident. In reprehenderit in ...

OVde dolazi drugi tekst o audio video goldu, objasnjenje fotografija, emisija, nesto sto upucuje na ove slike koje se nalaze u folderu goldaudiovideo i predstavljaju emisije i kataloge ; cisto ilustrativno. Ne vise od 4 reda teksta nekoliko recenica promotivnog karaktera.