O NAMA GOLD AUDIO VIDEO PRODUKCIJA

OVAJ SAJT JE U IZRADI I PODACI U OVOJ FAZI IZRADE SAJTA NISU RELEVANTNI

Photo: Gold Audio Video

Gold Audio Video


Datum: 2015-05-25 | Izvor: Gold Audio Video

Produkcijska kuca koja se bavi proizvodjom muzićkih CD i DVD. Već dugi niz godina naša kompanija saradjuje sa Pink Inetrantional u proizvodnji jednog od najgledanijih tv formata narodne muzike "GOLD MUSIC Show" ,a od prosle godine zbog ozbiljnog pristupa i kvalitetne produkcije pozvani smo da napravimo novi format pod nazivom “Subotom popodne” koji se emituje takodje kroz TV PINK mrezu. Naši programi se emituju kroz kompletnu mrezu zemaljskih , kablovskih kao i satelistkih kanala ove respekatabilne Tv kuce u Srbiji , regionu i svetu.
Pored video produkcije poslednjih nekoliko godina smo razvili i veliki broj YouTube kanala za našu kuću i izvodjače sa kojima saradjujemo. Ovaldali smo novih tehnologijama digitalne distribucije. Naša izdanja se u ovom trenutku mogu naći na preko 250 Svetskih digitlanih prodavnica širom sveta što nas svrstava rame uz rame sa velikm diskografskim i producentskim kućama.
Gold ima veliki broj regionalnih izdanja u saradnji sa kolegam od koji je svakako najznacajnija Croatia Records . Veliki i respektabilan katalog smo u vidu licencnih izdanja razvili i jos razvijamo kako bi smo na opšte zadovoljstvo nas i naših partnera pružili maximalan ugodjaj našoj publici.

Photo: Gold Audio Video

Radioelektro


Datum: 2015-05-25 | Izvor: Gold Audio Video

Radioelektro je najrespektablinija distributerska kuca u regionu. Pokrivamo distribuciju širokog asortamiana robe svih domacih diskografskih, filmskih i izdavackih kuca, kao i veliki broj inostranih licencnih izdanjana svim formatima. Najznačajniji segment distribucije svakako se počinje od muzickih CD i DVD izdanja preko Igranih serija i filmova zatim dokumentarnih filmova i serija, domacih i stranih crtanih filmova pa sve do dečijih vežbanki i časopisa. Najznačajni opus naše mreze su velika rasprostranjenost distibucije u Srbiji, Crnoj gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji kao i u Makedoniji. Kroz našu distributivnu mrežu pokrivaju se CD shopovi, benziske pumpe , Super marketi, veliki svedski lanci prodaje, disktibucije kroz kioske štampe kao i velikog broja objekata u kojima se prodaju igračke i ostala roba iz našeg asortimana. U ovom trenuku u regionu je pokriveno kroz našu distirbutivnu mrežu preko hiljadu objekata sto nas stavlja u red lidera u regionu u ovom delu posla.

Photo: Gold Audio Video

Gold Digi Net


Datum: 2015-05-25 | Izvor: Gold Audio Video

Jedina produkcijska kuća koja u ovom trenutku u Srbiji ima 5 studija za sinhronizaciju crtanih filmova. Glavni partener u ovom poslu je jedna od tri navece produkcije crtanih filmova i serija na svetu Nikelodeon. Do sada je snimljeno u naših 5 studija hiljade i hiljade sati programa na Srpskom jeziku, kako bi naši mališani dobili potpuni ugodjaj najvećih svetksih crtanih junaka na Srpskom jeziku. Kompanija je posebno ponosna na veliki broj saradnika, jer smo na taj način zaposlili veliki broj glumaca, tehničara i tonaca ! Ova komapnija iz dana u dan dobija nove ponude jer smo kavalitetom pokazali da i u Srbiji moze da se dostigne svetski nivo produkcije radom i idejom ! Zahvali smo celom timu ljudi koji su prosli kroz naše studije jer bez njih ovaj posao ne bi bio potpun !

NEKA PROMOTIVNA FOTKA
2017-08-14Izvor: GoldAudioVideo

GOLD HITOVI VOL 11

Predstavljamo vam novo izdanje GoldProdukcije, CD sa 20-tak hitova, izdanje sa najlepšim numerama naših izvođača ...
2017-07-13Izvor: GoldAudioVideo

40 Najvećih hitova - DUETI

Predstavljamo vam novo izdanje GoldProdukcije i Jugotona (Croatia Records), 2CD , ĆETRDESET DUETSKIH HITOVA, sa nekim ...
2017-07-12Izvor: GoldAudioVideo

Letnja Folk Žurka CD

Predstavljamo vam novo izdanje GoldProdukcije, CD Letnja folk žurka, za vrele letnje dane, izdanje sa ...

Gold Digi Net

Gold Digi Net


Jedina produkcijska kuća koja u ovom trenutku u Srbiji ima 5 studija za sinhronizaciju crtanih filmova. Glavni partener u ovom poslu je jedna od tri navece produkcije crtanih filmova i serija na svetu Nikelodeon. Do sada je snimljeno u naših 5 studija hiljade i hiljade sati programa na Srpskom jeziku...